iPhonen näppäimistöäänien tai tuntopalautteen muuttaminen

iPhonen näppäimistöstä voi kuulua ääntä tai se voi antaa tuntopalautteen, kun kirjoitat sillä. Lue, miten voit muuttaa näitä asetuksia iOS 16:ssa ja sitä uudemmissa.

iPhone‑näppäimistön äänten kytkeminen päälle tai pois

1. Avaa Asetukset-appi.

2. Mene kohtaan Äänet ja tuntopalaute > Näppäimistön palaute.

3. Laita Äänet päälle tai pois.

iPhonen näppäimistön tuntopalautteen laittaminen päälle ja pois päältä

1. Avaa Asetukset-appi.

2. Mene kohtaan Äänet ja tuntopalaute > Näppäimistön palaute.

3. Laita Tuntopalaute päälle tai pois.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Näppäimistön tuntopalautteen kytkeminen päälle voi vaikuttaa iPhonesi akun kestoon.

Jos laitat näppäimistön tuntopalautteen päälle, mutta et saa palautetta kirjoittaessasi, varmista, että Värinä on laitettu päälle kohdasta Asetukset > Käyttöapu > Kosketus.