Kuvaleikkeiden luominen ja jakaminen iPhonella

iOS 16:ssa ja uudemmissa voit erottaa kuvan kohteen, kuten ihmisen tai rakennuksen, muusta kuvasta ja sitten kopioida ja jakaa sen.

Kuvan kohteen erottaminen taustasta ja sen jakaminen

1. Avaa kuva Kuvat-apilla tai apilla kuten Viestit tai Safari.

2. Paina kuvan kohdetta pitkään. Kiiltävä valkoinen ääriviiva voi ilmestyä.

3. Lopeta kohteen painaminen, jotta näet vaihtoehdot, kuten Kopioi ja Jaa Kuvat-apissa tai Kopioi aihe Safarissa.

Voit painaa kuvan kohdetta pitkään sen erottamiseksi iPhonessa, jossa on iOS 16 tai uudempi.

Kun olet kopioinut kuvan kohteen, voit jakaa sen appien, kuten Viestit tai Mail kautta, tai käyttämällä AirDropia. Voit myös kopioida ja sijoittaa sen muihin appeihin, kuten Muistiinpanot.

Kuvaleikkeet ovat saatavilla iOS 16:ssa ja uudemmissa iPhone XS:ssä, iPhone XR:ssä ja uudemmissa.