Fonttikoon muuttamineniPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa

Voit muuttaa fontin kokoa Mail-, Yhteystiedot-, Kalenteri-, Puhelin- ja Muistiinpanot-apeissa sekä muissa dynaamista tekstiä tukevissa apeissa.

Fonttikoon muuttaminen

1. Valitse Asetukset > Näyttö ja kirkkaus ja sitten Tekstin koko.

2. Valitse haluamasi fonttikoko vetämällä liukusäädintä.

Fontin koon muuttaminen vieläkin suuremmaksi

1. Valitse Asetukset > Käyttöapu ja sitten Näyttö ja tekstin koko.

2. Napauttamalla Suurenna tekstiä voit avata suuremman fontin asetukset.

3. Valitse haluamasi fonttikoko vetämällä liukusäädintä.

Liian suuren fonttikoon käyttäminen saattaa vaikeuttaa painikkeiden tai muiden toimintojen napauttamista apeissa. Palaa tarvittaessa asetuksiin mukauttamaan fonttikoko.

Lisätietoja

Lisätietoja käyttöapuominaisuuksista ja niiden käytöstä on iOS-laitteesi käyttöoppaan käyttöapua käsittelevässä osiossa.