Jos et voi tarkastella kotia

Jos et voi tarkastella yhtä tai useaa kotia Koti-apissa, toimi näin.

Tarkista, onko kodit päivitetty

Jos kodit on jo päivitetty

Tarkista, onko kodit päivitetty

Päivitä omistamasi kodit uuteen Koti-apin arkkitehtuuriin noudattamalla seuraavia ohjeita.* Kaikki omistamasi kodit päivitetään samaan aikaan.

1. Avaa Koti-appi iPhonessa tai iPadissa, jossa on iOS:n tai iPadOS:n uusin versio, tai Macissa, jossa on macOS:n uusin versio.

2. Napauta tai klikkaa Lisää-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

3. Valitse Koti-asetuksetKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä. Jos omistat useita koteja, valitse yksi ja valitse sitten Koti-asetuksetKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

4. Valitse Ohjelmistopäivitys, napauta tai klikkaa Kodin päivitys saatavilla ‑kohdasta Lisätietoja ja päivitä sitten noudattamalla ohjeita. Jos et näe Kodin päivitys saatavilla ‑valintaa, olet jo päivittänyt kodit.

Jos et ole ottanut kotia käyttöön, pyydä jaetun kodin omistajaa suorittamaan päivitys. Jos jaetun kodin omistaja ei voi suorittaa päivitystä tai ei halua päivittää, voit poistua jaetuista kodeista, joihin sinun ei enää tarvitse päästä.

* Koti-apin uusi arkkitehtuuri ei tue iPadia kodin keskittimenä.

Jos kodit on jo päivitetty

Jos Kodin päivitys saatavilla ‑valintaa ei näy, kun valitset kodin omistajan laitteen Koti-apista Kodin asetukset > Ohjelmistopäivitys, omistajan kodit on jo päivitetty.

1. Päivitä iPhone tai iPad iOS:n tai iPadOS:n uusimpaan versioon tai Mac macOS:n uusimpaan versioon.

2. Valitse Asetukset (Macissa Järjestelmäasetukset) > [nimesi] > iCloud ja laita iCloud päälle avainsanoille ja avainnipulle.

3. Valitse Asetukset (Macissa Järjestelmäasetukset) > [nimesi] > Salasana ja suojaus ja ota käyttöön Apple ID:n kaksiosainen todennus.

4. Tarkista, onko sinulla useampi kuin yksi koti, napauttamalla tai klikkaamalla Lisää-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä. Jos jossakin kodissa ei ole lisälaitteita, poista se Koti-apista. Napauta tai klikkaa Lisää-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä, valitse Koti-asetuksetKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä ja vieritä sitten alas ja valitse Poista koti.

Jos et edelleenkään voi käyttää kotia, ota yhteyttä Apple-tukeen.