Äänikirjojen kuunteleminen Apple Booksilla

Lue, miten voit ostaa ja ladata äänikirjoja ja hallita äänen toistoa.

Jos et löydä ostamaasi äänikirjaa

Jos olet ostanut äänikirjan mutta et löydä sitä kirjastostasi, lataa äänikirja laitteeseen uudelleen.

Äänikirjojen löytäminen ja ostaminen iPhonessa

1. Avaa Kirjat-appi.

2. Napauta näytön alalaidassa Äänikirjat.

3. Siellä voit tutustua uusiin ja esittelyssä oleviin äänikirjoihin.

alt text

Jos haluat selata genrejä ja kirjakaupan osioita, napauta näytön ylälaidasta Selaa osioita. Jos haluat etsiä tietyn äänikirjan, napauta näytön alareunassa Haku.

4. Voit ostaa äänikirjan napauttamalla sen hintaa.

Äänikirjojen löytäminen ja ostaminen iPadissa tai Macissa

1. Avaa Kirjat-appi.

2. Napauta tai klikkaa sivupalkista Audiobook Store.

alt text
  3. Jos haluat etsiä äänikirjan selaamalla, napauta tai klikkaa Selaa osioita.

alt text

Jos haluat hakea tiettyä äänikirjaa, käytä hakukenttää.

4. Voit ostaa äänikirjan napauttamalla tai klikkaamalla hintaa.

Digitaalisten kirjasten etsiminen

Jotkin äänikirjat myydään PDF-liitteiden kanssa, joita kutsutaan digitaalisiksi kirjasiksi. Voit etsiä digitaalisia kirjasia seuraavalla tavalla:

1. Avaa Kirjat-appi ja aloita äänikirjan kuuntelu.

2. Napauta iPhonessa tai iPadissa näytön alalaidasta Sisällysluettelo-kuvakettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä. Klikkaa Macissa ikkunan ylälaidassa olevasta Toistossa nyt ‑palkista Sisällysluettelo-kuvakettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

3. Napauta tai klikkaa Näytä sisällytetty PDF.

Äänen toistamisen hallinta

Siirry esimerkiksi seuraavaan lukuun, muuta nopeutta, aseta uniajastin ja paljon muuta. Katso, miten voit hallita toistoa iPhonessa tai hallita toistoa Macissa.

Digitaalisesti luettujen äänikirjojen luentaan liittyvästä ongelmasta ilmoittaminen

1. Kun kuuntelet digitaalisesti luettua äänikirjaa, laajenna äänisäätimet napauttamalla minisoitinta.

2. Napauta Lisää-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä ja napauta sitten Ilmoita luentaan liittyvästä ongelmasta.

3. Valitse luettelosta tai ilmoita toisesta luentaan liittyvästä ongelmasta.

4. Napauta Lähetä.

Japanissa voit hakea, ostaa ja ladata äänikirjoja Book Store -välilehden Selaa-osiossa. Äänikirjat eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Lue lisätietoja siitä, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.