Jos et näe kuvia, kun olet liittynyt jaettuun iCloud-kuvakirjastoon

Jos olet siirtänyt kuvia jaettuun kirjastoon, et voi nähdä niitä iPhonessa tai iPod touchissa, jossa on iOS 16 tai aiempi, iPadissa, jossa on iPadOS 15 tai aiempi, Macissa, jossa on macOS Monterey tai aiempi, Apple TV:ssä, jossa on tvOS 15 tai aiempi, tai Windows-tietokoneella, jossa on iCloudin Windows 13 -versio tai aiempi.

Jaettu iCloud-kuvakirjasto on käytettävissä vain iPhonessa, jossa on iOS 16.1 tai uudempi, iPadissa, jossa on iPadOS 16.1 tai uudempi, Macissa, jossa on macOS Ventura 13 tai uudempi, Apple TV:ssä, jossa on tvOS 16 tai uudempi, tai Windows-tietokoneessa, jossa on iCloudin Windows-versio 14 tai uudempi. Jos avaat Kuvat-apin laitteella, jota ei ole päivitetty tuettuun versioon, et näe kuvia, jotka olet siirtänyt omasta kirjastostasi jaettuun kirjastoon. Lue lisätietoja jaetusta iCloud-kuvakirjastosta.

Jos haluat nähdä kuvasi, käytä laitetta, joka on päivitetty iOS:n, iPadOS:n, macOS:n tai tvOS:n tuettuun versioon. Voit myös katsoa kuvia millä tahansa laitteella ja ohjelmistoversiolla osoitteessa iCloud.com.