Appien lataaminen Apple TV:hen

Voit ladata appeja ja pelejä Apple TV:n App Storesta. Jos sinulla on Apple TV (3. sukupolvi), voit ainoastaan päivittää vakioapit.

Appien lataaminen Apple TV:hen

1. Avaa App Store -appi.

2. Selaa appeja tai hae appi, jonka haluat ladata.

3. Valitse hinta tai Hae-painike. Jos näet hinnan tai Hae-painikkeen sijaan Avaa-painikkeen, appi on jo ladattu.

kirjoittaja lisää vaihtoehtoisen tekstin

Jos apissa on App Storessa hinnan sijaan Hae-painike, appi on maksuton. Jotkin maksuttomat apit tarjoavat apin sisäisiä ostoja ja tilauksia, joilla voi käyttää esimerkiksi useampia toimintoja ja sisältöjä. Lue lisää apin sisäisistä ostoista ja tilauksista.

Ostamiesi appien löytäminen

Apit ilmestyvät Koti-valikkoon. Voit siirtää appeja Koti-valikossa tai kätkeä ne.

Etkö löydä appia Koti-valikosta? Jos käytät Apple TV:tä (3. sukupolvi), tarkista, onko appi kätketty. Voit valita näkyvissä olevat apit kohdassa Asetukset > Päävalikko.

Jos et löydä App Storea

App Store ei ole käytettävissä Apple TV:ssä (3. sukupolvi). Jos sinulla on tämä malli, et voi ladata uusia appeja. Voit kuitenkin päivittää laitteen vakioapit päivittämällä sen ohjelmiston.

Jos et ole varma, mikä Apple TV -malli sinulla on, lue, miten voit tunnistaa Apple TV -mallisi.