iCloudin käyttöönotto Macilla

Lue, miten voit kirjautua iCloudiin ja valita asetukset.

Käytä macOS:n uusinta versiota

Jotta laitteesi toimisi parhaalla mahdollisella tavalla, varmista, että se täyttää iCloudin käyttöä koskevat järjestelmän vähimmäisvaatimukset.

Lue, miten voit päivittää macOS:n uusimpaan versioon

Kirjaudu iCloudiin

Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset. Klikkaa sivupalkin ylälaidassa Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi. Valitse macOS Catalinassa tai sitä vanhemmassa Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset > Kirjaudu sisään. Anna Apple ID:si ja salasanasi. Kun kirjaudut sisään, iCloud otetaan käyttöön automaattisesti.

Jos olet jo kirjautunut iCloudiin, nimesi näkyy sivupaneelin tai ikkunan ylälaidassa.

Muokkaa iCloudin asetuksia

Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset, klikkaa nimeäsi sivupalkin ylälaidassa ja valitse iCloud. Valitse macOS Catalinassa tai sitä vanhemmassa Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset > Apple ID ja valitse sitten sivupalkista iCloud. Valitse apit, kuten Muistiinpanot, Kuvat ja iCloud Drive, joita haluat käyttää iCloudin kanssa. Sinun on ehkä valittava Näytä kaikki / Näytä lisää appeja tai vieritettävä alas, jotta näet kaikki vaihtoehdot. Klikkaa sitten Synkronoi tämä Mac tai Laita päälle.

Lue lisää iCloud-ominaisuuksien käyttöönotosta Macilla

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.