Applen näppäimistön, hiiren tai ohjauslevyn sisäisen akun lataaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan Magic Keyboard -näppäimistön, Magic Mouse -hiiren ja Magic Trackpad -ohjauslevyn sisäisen akun lataamisesta.

Lataa laitteesi

Kun haluat ladata laitteen akun, liitä Lightning–USB-kaapeli laitteen Lightning-porttiin ja sitten kaapelin toinen pää Maciisi tai USB-virtalähteeseen. Jotta akku latautuu mahdollisimman nopeasti, varmista, että laitteesi virta on kytkettynä.

Magic Keyboard -näppäimistöä ja Magic Trackpad -ohjauslevyä voi käyttää niiden latautuessa. Magic Mouse -hiirtä ei voi käyttää sen latautuessa.

Akun tilan tarkistaminen

Jos haluat tarkistaa laitteen akun lataustason, klikkaa valikkoriviltä ohjauskeskuskuvakettaNo alt supplied for Image ja klikkaa sitten Bluetooth. Voit myös klikata valikkoriviltä Bluetooth-valikkoaNo alt supplied for Image.

Lightning-portin sijainti Apple-laitteessa

Magic Keyboard -näppäimistön Lightning-portti on laitteen takana keskellä:

Magic Mouse -hiiren Lightning-portti on laitteen pohjassa tekstin ja merkintöjen alapuolella:

Magic Trackpad -ohjauslevyn Lightning-portti on laitteen takana keskellä:

Lisätietoja

Jos sinulla on vanha kertakäyttöparistoilla toimiva Applen langaton hiiri, näppäimistö tai ohjauslevy, lue lisätietoja paristojen asentamisesta.