Jos sähköpostiviestin yläosassa näkyy Etäsisältöä ei voida ladata suojatusti -viesti

Jos Mailissa näkyy viesti, ettei etäsisältöä voi ladata suojatusti, voit tuoda sisällön näkyviin napauttamalla Lataa sisältö.

iOS 15:ssä, iPadOS 15:ssä ja näitä uudemmissa versioissa Mailin tietosuojaus kätkee IP-osoitteesi, joten sähköpostiviestien lähettäjät eivät voi selvittää sijaintiasi tai linkittää sitä muuhun verkkotoimintaan.

Joissakin tapauksissa Mail ei pysty lataamaan sähköpostiviestissä olevaa etäsisältöä suojatusti. Näin voi käydä, jos käytät VPN:ää.

Mail ei lataa tätä sisältöä ilman lupaasi, vaan ilmoittaa, että se ei pysty lataamaan etäsisältöä suojatusti.

Voit ohittaa varoituksen napauttamalla Lataa sisältö ja sallia Mailin vastaanottaa etäsisältöä käyttämättä Mailin tietosuojausta. Jos laitteesi käyttää VPN:ää tähän sisältöön, sisältö ladataan Mailin tietosuojauksen sijasta VPN:n kautta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.