Jaksojen lataaminen ja poistaminen Apple Podcasts -apilla iPhonella ja iPadilla

Jatka seuraamiesi podcastien kuuntelua, kun et ole yhteydessä Wi-Fi- tai mobiiliverkkoon.

Podcast-jaksojen lataaminen iPhonella tai iPadilla

1. Avaa Podcastit-appi.

2. Selaa tai hae appi ja napauta sitä.

3. Pidä ladattavaa jaksoa painettuna.

4. Napauta Lataa jakso.

Lataa jakso -valinta iPhonessa

Kun seuraat podcastia, ohjelman uusin jakso ladataan laitteeseen automaattisesti.

Automaattisten latausten poistaminen käytöstä

Jos et halua, että ohjelman uudet jaksot ladataan laitteeseen automaattisesti, voit poistaa tämän ominaisuuden käytöstä.

Yhden ohjelman automaattisten latausten poistaminen käytöstä

1. Avaa Podcastit-appi.

2. Selaa tai hae ohjelma tai valitse ohjelma kirjastostasi.

3. Napauta näytön ylälaidasta Lisää-painikettaLisää-painikkeen kuvake ja napauta sitten Asetukset.

4. Napauta Lataukset-kohdassa Lataa automaattisesti ja valitse sitten Pois.

iPhone, jossa näkyy Pois-valinta valittuna automaattisten latausten kohdalla

Voit myös valita jaksojen lukumäärän tai aikavälin jaksoille, jotka haluat ladata laitteeseesi automaattisesti.

Seuraamiesi ohjelmien kaikkien tulevien jaksojen lataamisen lopettaminen

1. Avaa Asetukset-appi.

2. Napauta Podcastit.

3. Napauta Automaattiset lataukset -kohdassa Lataa automaattisesti ja valitse sitten Pois.

iPhone, jossa näkyy Asetusten Lataa automaattisesti -asetus.

Podcast-jaksojen poistaminen iPhonella tai iPadilla

Voit poistaa yhden jakson, tietyn ohjelman kaikki jaksot tai kaikki ladatut jaksot.

Yhden jakson poistaminen

1. Avaa Podcastit-appi.

2. Siirry iPhonessa Kirjasto-välilehteen ja napauta sitten Ohjelmat. Siirry iPadissa sivupalkin Kirjasto-kohtaan ja napauta Ohjelmat.

3. Napauta ohjelmaa, niin näet kaikki sen jaksot.

4. Etsi haluamasi jakso, kosketa sitä ja pidä sitä painettuna.

5. Napauta Poista lataus.

iPhonen Poista lataus -vaihtoehto.

Jaksot poistetaan automaattisesti 24 tunnin kuluttua niiden toistamisesta. Jos et halua, että jaksot poistetaan automaattisesti, valitse Asetukset, vieritä alas Podcastit-kohtaan ja laita Poista toistetut lataukset -asetus pois päältä.

Yhden ohjelman kaikkien jaksojen poistaminen

1. Avaa Podcastit-appi.

2. Siirry iPhonessa Kirjasto-välilehteen ja napauta sitten Ohjelmat. Siirry iPadissa sivupalkin Kirjasto-kohtaan ja napauta Ohjelmat.

3. Etsi ohjelma ja napauta sitä.

4. Napauta Lisää-painikettaLisää-painikkeen kuvake.

5. Napauta Poista lataukset.

iPhonen Poista lataukset -vaihtoehto.

Kaikkien jaksojen poistaminen

1. Avaa Podcastit-appi.

2. Siirry iPhonessa Kirjasto-välilehteen ja napauta sitten Ladatut. Siirry iPadissa sivupalkin Kirjasto-kohtaan ja napauta Ladatut.

3. Napauta Lisää-painikettaLisää-painikkeen kuvake.

4. Napauta Poista kaikki lataukset.

iPhonen Poista kaikki lataukset -vaihtoehto.
  5. Vahvista, että haluat poistaa kaikki latauksesi.