AirTagin laiteohjelmistopäivityksen uudet ominaisuudet

Lue lisätietoja muutoksista ja ominaisuuksista, jotka sisältyvät AirTagin laiteohjelmistopäivityksiin.

AirTag-laiteohjelmistopäivitys 2.0.61

• Virheenkorjauksia ja muita parannuksia.

AirTag-laiteohjelmistopäivitys 2.0.36

• Korjaa ongelman, jonka vuoksi kiihtyvyysanturi ei aktivoitunut tietyissä tilanteissa.

AirTag-laiteohjelmistopäivitys 2.0.24

• Ottaa käyttöön Tarkan etsinnän, jotta voit etsiä tuntemattoman AirTagin, jonka on havaittu liikkuvan mukanasi.

• Jos iPhonesi on hereillä, saat ilmoituksen, kun omistajasta erillään oleva AirTag matkustaa mukanasi ja antaa äänimerkin siitä, että se on siirretty.

Nämä ominaisuudet edellyttävät iOS 16.2:ta tai uudempaa.

Tarkka etsintä edellyttää tuettua iPhone-mallia, jossa on Ultra Wideband.

AirTag-laiteohjelmistopäivitys 1.0.301

• Tuntemattoman AirTagin ei-toivotun seurannan merkkiääntä on muutettu laitteen löytämisen helpottamiseksi.

Tämä edellyttää iOS 14.5:tä tai uudempaa.

Laiteohjelmistoversion tarkistaminen

1. Avaa Etsi-appi.

2. Napauta Esineet-välilehteä.

3. Valitse AirTagisi esineiden luettelosta.

4. Näet sarjanumeron ja laiteohjelmistoversion napauttamalla AirTagin nimeä.

AirTagin päivittäminen