Apple Music -apin lataaminen älytelevisioon, pelikonsoliin tai striimauslaitteeseen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit ladata Apple Music -apin ja ottaa sen käyttöön älytelevisiossa, pelikonsolissa tai striimauslaitteessa.

Tarvitset seuraavat:

Apple Music -apin käyttöönotto

1. Siirry laitteesi App Storeen ja lataa Apple Music -appi. Jos et näe Apple Music -appia, laitettasi ei ehkä tueta tai Apple Music -appi ei ole saatavilla maassasi tai alueellasi.

2. Avaa Apple Music -appi.

3. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja viimeistele käyttöönotto noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita:

• Kirjautuminen mobiililaitteella: skannaa näytöllä oleva QR-koodi puhelimesi kameralla. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja viimeistele käyttöönotto noudattamalla mobiililaitteesi näytössä näkyviä ohjeita.

• Manuaalinen kirjautuminen: kirjaudu sisään Apple ID:lläsi kaukosäätimen tai ohjaimen avulla Apple Music -apissa tai verkkoselaimessa ja viimeistele käyttöönotto.

Osa musiikkikirjastosi sisällöstä ei ehkä ole käytettävissä älytelevision, pelikonsolin tai striimauslaitteen Apple Music -apissa.

Kirjautuminen ulos Apple Music -apista

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Valitse Asetukset > Tili.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

Apple Music -apin alkuperäisten asetusten palauttaminen

Ennen kuin myyt tai luovutat laitteesi tai poistat Apple Music -apin asennuksen, sinun on nollattava Apple Music -appi. Kun nollaat Apple Music -apin, sinut kirjataan ulos tililtäsi, henkilökohtaiset tietosi poistetaan ja appi palautetaan alkuperäisasetuksiin.

Jos nollaat Apple Music -apin älytelevisiossa, pelikonsolissa tai striimauslaitteessa, jolla olet kirjautunut myös Apple TV -appiin tai Apple TV+ -appiin, myös Apple TV -appi ja Apple TV+ -appi palautetaan alkuperäisasetuksiin.

Voit nollata Apple Music -apin seuraavasti:

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Siirry Asetukset-kohtaan.

• Valitse älytelevisiossa tai striimauslaitteessa Nollaa Apple TV ja Apple Music.

• Valitse pelikonsolissa Nollaa Apple Music.

Jos olet kirjautunut Apple Music -appiin laitteessa, jota et pysty käyttämään

Jos olet kirjautunut Apple Music -appiin älytelevisiossa, pelikonsolissa tai striimauslaitteessa, jota et pysty käyttämään, poista laite Apple ID:n laiteluettelosta.

Apple Music -apin saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Katso saatavuus maassasi tai alueellasi. Myös Apple Music -apin ominaisuudet ja sen tukemat laitteet saattavat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.