Tietoja Apple Business Essentials -apista

Lue lisätietoja iOS:n, iPadOS:n ja macOS:n Essentials-apista.

iPhonessa näkyy Business Essentialsin tervetulonäyttö

Maksuttomalla Apple Business Essentials -apilla saat käyttöösi tarvitsemasi apit ja tuen yhdestä paikasta yrityksessäsi. Essentials-appi asentuu automaattisesti, kun kirjaudut sisään Apple Business Essentials -laitehallintaan rekisteröidyllä hallitulla Apple ID:llä.

Apit

Apit-välilehdellä näkyvät kaikki yrityksesi sinulle määrittämät apit. Apit voivat olla peräisin App Storesta (iPhone, iPad ja Mac) tai suoraan yritykseltäsi (vain Mac). Jos haluat asentaa määritetyn apin App Storesta, napauta tai klikkaa latauspainikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä. Sinua ei veloiteta näiden appien lataamisesta tai ostamisesta. Jos asennat appeja Essentials-apilla, yrityksesi voi päivittää ne tai poistaa niitä. Yrityksestäsi sinulle määrittämät Macin apit asennetaan automaattisesti, eikä yrityksesi voi poistaa niitä. Jos haluat poistaa yrityksesi määrittämän apin, voit poistaa sen manuaalisesti.

Laitteet

Laitteet-välilehdellä näkyvät kaikki laitteesi, joita hallitaan Apple Business Essentials -palvelun avulla ja joihin liittyy voimassa oleva tilaus, sekä laitteiden nykyinen AppleCare-palvelu ja tuen kattavuus.

Joitakin Apple Business Essentials -apin ominaisuuksia on rajoitettu, kunnes organisaatio vahvistaa rekisteröinnin. Lisätietoja on Apple Business Essentialsin ominaisuusluettelossa.

Korjausten hallinta

Jos laitteesi kuuluu AppleCare+ for Business Essentials -sopimuksen piiriin, voit lähettää korjauspyynnön ja seurata korjauksen tilaa Laitteet-välilehdeltä. Voit myös perua pyynnön, jos korjausta ei enää tarvita.

Jos näet Vaatii kirjautumisen -ilmoituksen

Jos asennat Essentials-apin App Storesta tai kirjaudut ulos laitteeltasi, näet Vaatii kirjautumisen -viestin etkä voi käyttää appia. Jotta voit käyttää Essentials-appia, poista se laitteeltasi ja kirjaudu sisään hallitulla Apple ID:lläsi. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä Apple Business Essentialsin ylläpitäjään.

Apple Business Essentials ja tietosuoja

Lue lisätietoja Apple Business Essentialsin tietosuojasta.