Emojin lisääminen videoon Clipsillä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa

Voit lisätä emojin videoleikkeisiisi niitä tallennettaessa tai pudottaa sen videossasi jo oleviin leikkeisiin.

Videon avaaminen tai uuden videon luominen

1. Avaa Clips.* Jos olet käyttänyt Clipsiä aikaisemmin, viimeksi käsittelemäsi video avautuu automaattisesti.

2. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa Projektit-painikettaKuvalla ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

3. Jos haluat luoda uuden videon, napauta Uusi projektiKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä. Jos haluat avata tallennetun videon, tuo tallennetut videot näyttöön pyyhkäisemällä, napauta videota ja napauta sitten Avaa.

Kuva projektista Clipsissä.

* Etkö löydä Clips-appia? Pyyhkäise Koti-valikossa oikealle, kunnes pääset näyttöön, jonka ylälaidassa on hakupalkki. Kirjoita hakupalkkiin Clips. Etkö vieläkään näe appia? Lataa Clips App Storesta.

Emojin lisääminen

Emojin lisääminen ennen videon tallennusta tai kuvan lisäämistä:

1. Napauta emoji-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

2. Napauta Emoji.

3. Napauta emojia lisätäksesi sen katseluohjelmassa leikkeen keskelle. Voit myös vetää emojin selaimesta leikkeeseen.

4. Siirrä emoji vetämällä haluamaasi paikkaan.

5. Voit muuttaa emojin kokoa tai kiertää emojia nipistämällä.

6. Sulje emojiselain napauttamalla sulkemispainikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

7. Jos haluat tallentaa videon, pidä tallennuspainiketta painettuna.

8. Jos haluat ottaa kuvan, napauta suljinpainikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä. Lisää sitten kuva videoon pitämällä tallennuspainiketta painettuna.

Emoji lisättynä ajatuskuplaan aiemmin tallennetun klipin aikana.

Jos haluat lisätä emojin aikaisemmin tallentamaasi leikkeeseen, valitse leike näytön alalaidassa olevalta aikajanalta ja lisää emoji.

Emojin poistaminen

1. Valitse leike muutettavan emojin sisältävältä aikajanalta.

2. Napauta emojia ja napauta sitten Poista.

Poista emoji tai muokkaa sitä valitun klipin valikosta.