Exchange-laitetunnuksen selvittäminen

Jos tarvitset apua iPhonen, iPadin tai iPod touchin käytössä, sinun pitää ehkä antaa Exchange-laitetunnuksesi Exchange-ylläpitäjälle.

Exchange-laitetunnuksen selvittäminen iOS 11:ssä ja uudemmissa

1. Valitse Asetukset > Salasanat ja tilit.

2. Valitse Lisää tili.

3. Valitse luettelosta Microsoft Exchange. Exchange-laitetunnuksesi on näytön alalaidassa.

No alt supplied for Image

Jos palautat laitteen tehdasasetuksiin tai siirryt käyttämään uutta laitetta, saat uuden Exchange-laitetunnuksen.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.