Apin asetusten säätäminen niin, että ne näkyvät MacBook Airin tai MacBook Pron kamera-alueen alla

Voit säätää apin asetuksia niin, että appi käyttää koko näyttöä tai vain kameran alapuolella olevaa aluetta.

Jos sinulla on MacBook Air, jossa on Liquid Retina -näyttö, tai MacBook Pro, jossa on Liquid Retina XDR -näyttö, laitteen kamera on integroitu näytön kehykseen. Jos apin säätimet tai valikot jäävät kameran taakse, voit säätää näytön aktiivista aluetta ottamalla Sovita kokoon sisäänrakennetun kameran alle -toiminnon käyttöön haluamassasi apissa. Näin varmistat, että valikkorivi ja appi-ikkunat näkyvät Macin sisäänrakennetun kameran alapuolella ja ovat aina näkyvissä.

Jos otat Sovita kokoon sisäänrakennetun kameran alle -toiminnon käyttöön jossakin apissa ja apissa on valikkorivin kohteita tai ikkunoita, jotka jäävät kameran alle, kaikki avoinna olevat apit tai samassa tilassa olevat apit näkyvät kameran alapuolisella alueella, kunnes lopetat skaalausasetusta käyttävän apin.

Sovita kokoon sisäänrakennetun kameran alle -toiminnon ottaminen käyttöön yksittäisessä apissa

1. Lopeta appi.

2. Klikkaa Dockin Finder-kuvaketta ja klikkaa sitten Finderin sivupalkissa Apit.

3. Valitse appi ja valitse sitten Arkisto > Näytä tietoja tai paina komento-I.

4. Valitse näytölle avautuvassa Tiedot-ikkunassa Sovita kokoon sisäänrakennetun kameran alle.

App info window with Scale to fit below built-in camera selected

Lisätietoja

Apin kehittäjä voi päivittää apin, jotta se toimii paremmin näytön tällä alueella. Jos kehittäjä päivittää appinsa yhteensopivaksi Macisi kanssa, Sovita kokoon sisäänrakennetun kameran alle -asetusta ei enää näy. Voit ottaa yhteyttä apin kehittäjään ja selvittää, onko päivitystä saatavilla tai suunnitteilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.