Applelta saatujen sähköpostiviestien hallinta

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit muuttaa Applen sähköpostitilausten asetuksia.

1. Kirjaudu osoitteeseen appleid.apple.com.

2. Valitse Tietosuoja ja sitten Viestit Applelta.

3. Valitse neliöt sen mukaan, haluatko saada sähköposteja esimerkiksi Applen ilmoituksista, apeista, musiikista tai elokuvista. Poista neliön valinta, jos et halua saada sen tyyppistä sähköpostia.

No alt supplied for Image

Pyynnöstäsi riippuen voi kestää jopa viisi päivää, ennen kuin alat saada viestejä tai että viestejä ei enää lähetetä.