Tech ID:n hankkiminen

Jotta voit rekisteröityä AppleCare-huoltosertifiointikokeisiin, tarvitset Tech ID:n.

Mikä on Tech ID?

Tarvitset Tech ID:n, jotta voit käyttää ATLAS-palvelua (Apple Technical Learning Administration System) eli AppleCare-huoltokoulutussivustoa, jossa on verkkokoulutuksia ja muita oppimateriaaleja. Tech ID tarvitaan myös Global Service Exchange (GSX) -palvelun käyttämiseen.

Tech ID:n luominen Apple ID:n avulla

Siirry osoitteeseen certifications.apple.com ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi. Tech ID luodaan automaattisesti.

Jos Apple ID -tyyppiäsi ei tueta

Jos käytät Apple ID:tä, jota on jo käytetty toisessa Applen palvelussa, kuten iTunesissa tai App Storessa, saat viestin, että Apple ID -tyyppisi käyttöä ei tueta.

Klikkaa Luo Apple ID ja luo uusi Apple ID käyttämällä toimivaa sähköpostiosoitetta, jota ei ole vielä käytetty Applen palveluissa. Kun olet luonut uuden Apple ID:n, Tech ID luodaan automaattisesti.