Tilin perijä on yllättäen poistettu tililtäsi

Jos hiljattain lisätty tilin perijä on yllättäen poistettu tililtäsi, voi syynä olla, että hänen täytyy päivittää laitteensa ohjelmisto ennen kuin voi hyväksyä pyyntösi ja tallentaa pääsyavaimen laitteelleen. Jos hän ei voi päivittää laitteen ohjelmistoa, voit tulostaa hänelle kopion pääsyavaimesta.

Jotta voit lisätä tilin perijän, tallenna tilin perijän pääsyavain tai aloita tilin perijän käyttöoikeuspyyntö Apple-laitteella, jonka täytyy olla päivitetty iOS 15.2:een, iPadOS 15.2:een tai macOS 12.1:een tai uudempaan. Jos tilin perijälläsi ei ole tuettua laitetta, voit tulostaa hänelle kopion pääsyavaimesta. Tilin perijälläsi täytyy olla pääsyavain tai sen kopio ja kuolintodistuksesi, jotta hän voi saada käyttöoikeuden Apple-tilillesi kuolemasi jälkeen.

Jos henkilöllä, jonka yrität lisätä tilin perijäksi, on Apple-laite, jossa on vanhempi ohjelmisto, ja lähetit hänelle pääsyavaimen Viestit-apilla, hän ei välttämättä pysty avaamaan viestiä ja hänet saatetaan poistaa tilin perijöistäsi ennen kuin hän voi tallentaa pääsyavaimen.

Varmista, että tilin perijäsi on otettu käyttöön oikein:

Huomaa: Jos käytät Lähetä viesti -vaihtoehtoa pääsyavaimen jakamiseen, on hyvä tarkistaa, että tilin perijä on vastaanottanut sen. Miten sitten tallennatkaan pääsyavaimen, on hyvä idea silti tulostaa ja tallettaa kopio pääsyavaimesta myös pesänselvitysdokumenttien joukkoon.