Määrälisenssiluoton hankkiminen turvallisesti Applelta

Sen jälkeen, kun organisaatiosi on ostanut määrälisenssiluottoa Applelta, sisällön ostaja voi tarkastella tilaushistoriaa ja ladata lunastuskoodeja suojatun postilaatikon kautta.

Määrälisenssiluoton ostaminen

Jos organisaatiosi on Apple School Managerin tai Apple Business Managerin asiakas, se voi ostaa määrälisenssiluottoa Applelta tai Applen valtuutetulta jälleenmyyjältä. Kun organisaation edustaja ostaa määrälisenssiluottoa, hänen on annettava seuraavat tiedot:

• luoton määrä, joka ostajan on laskettava sisällön ostajan tiliä varten tarvittavan kokonaisrahasumman perusteella

• laitoksen tai yrityksen nimi

• rekisteröidyn sisällön ostajan nimi ja Apple ID.

Varmistamme, että sisällön ostajan tili on voimassa. Kun tilaus on valmis, lähetämme linkin sisältävän sähköpostiviestin suojattuun postilaatikkoon. Sisällön ostaja voi käyttää organisaation määrälisenssiluottoa suojatun postilaatikon kautta.

Suojatun postilaatikon käyttäminen

Voit kirjautua suojattuun postilaatikkoon sisällön ostajan Apple ID:llä. Sisäänkirjautumisen jälkeen voit ladata laskentataulukon, jossa on lunastuskoodi kullekin määrälisenssiluottotilaukselle. Voit lunastaa tämän koodin ja käyttää sitä sisällön ostamiseen Apple School Managerin Apit ja kirjat -osiossa tai Apple Business Managerissa.

Määrälisenssiluoton lähettäminen uudelleen

Määrälisenssiluotto on ladattavissa suojatusta postilaatikosta 90 päivän ajan. Tämän jälkeen organisaatiosi voi lähettää määrälisenssiluoton uudelleen, jos se on ostettu organisaatiosi mukautetusta Apple Online Storesta.

1. Siirry mukautettuun Apple Online Storeen.

2. Valitse Account (Tili) -valikosta Check Order Status (Tarkista tilauksen tila).

3. Kirjaudu samalla Apple ID:llä, jolla määrälisenssiluotto ostettiin. Vaihtoehtoisesti voit antaa tilausnumeron.

4. Valitse Resend Credit (Lähetä luotto uudelleen).

Jos et ostanut luottoa mukautetusta Apple Online Storesta, AppleCare voi lähettää määrälisenssiluoton uudelleen.

1. Lähetä pyyntö käyttämällä yritysten ja oppilaitosten tuen lomaketta.

2. Anna yhteystietosi ja yrityksen nimi.

3. Valitse yrityksen tyypiksi Business (Yritys) tai Education (Oppilaitos).

4. Valitse ongelmaksi Other (Muu).

5. Lisää Details of your issue (Ongelman tiedot) -osioon VPP-luoton tilausnumero ja pyydä, että vanhentunut VPP-luottosi lähetetään uudelleen Apple ID:hesi.

6. Klikkaa Submit (Lähetä).