iPhonen käyttäminen huollon jälkeen

Tässä on tietoja iPhonen käytöstä huollon jälkeen.

1. Kirjoita korvaavan iPhonen sarjanumero muistiin. Huolletulla osalla tai tuotteella on 90 päivän huoltotakuu, alkuperäisen tuotteesi takuuajan jäljellä olevan ajan mukainen takuu tai AppleCare-sopimuksesi mukainen takuu. Näistä pisin on voimassa. Huollettu tai korvattu tuotteesi kuuluu myös mahdollisen kuluttajansuojalain piiriin.

2. Lataa iPhonesi.

3. Aseta SIM-kortti iPhoneen, jos iPhonesi käyttää SIM-korttia. Jos iPhonesi käyttää eSIMiä, ota yhteyttä matkapuhelinoperaattoriisi, jotta voit ottaa käyttöön uuden eSIMin.

4. Palauta iPhone iCloud-varmuuskopiosta tai tietokoneen varmuuskopiosta.

5. Tarkista Apple ID -laiteluettelosta, että olet kirjautunut sisään.

© 2024 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Apple, Apple-logo, iPhone ja iTunes ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla. AppleCare on Apple Inc:n palvelumerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla. Muut tässä asiakirjassa mainitut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla vastaavien yritysten tavaramerkkejä.