Sähköpostien tuominen iCloud Mailiin muokatusta sähköpostidomainista

Jos käytät muokattua sähköpostidomainia iCloud Mailissa, voit tuoda aiemmassa sähköpostipalvelussasi olevat viestit iCloud Mailiin ja säilyttää kaikki sähköpostisi yhdessä paikassa.

Voit tuoda muokatun domainin aiemmat viestit vain verkkosivuston kautta osoitteessa iCloud.com.

Kun tuot sähköpostiviestejä:

• Viestit näkyvät iCloud Mailissa uudessa kansiossa aiemman sähköpostiosoitteesi nimellä.

• Jos olet aiemmassa sähköpostitilissäsi järjestänyt viestit useisiin kansioihin, kansiot näkyvät myös uudessa kansiossa.

Ennen kuin tuot viestit aiemmasta palvelusta iCloud Mailiin, tarkista, kuinka monta viestiä tuodaan, ja varmista, että sinulla on tarpeeksi iCloud-tallennustilaa:

• Kirjaudu sisään aiempaan sähköpostipalveluusi ja tarkista, kuinka paljon sähköpostia tuodaan.

• Jos tarvitset lisää tilaa, lue, miten voit hallita iCloud-tallennustilaa.

Kaikkia sähköpostipalveluntarjoajia ei tällä hetkellä tueta.

Nykyisten viestien tuominen muokatun sähköpostidomainin käyttöönoton aikana

Voit tuoda nykyiset viestisi samalla kun määrität muokatun domainin iCloud Mailiin:

• Kun valitset oletussähköpostiosoitteen, näet sähköpostien tuontivalinnan.

• Valitse sähköpostiosoite, josta haluat tuoda viestejä. Voit tuoda viestejä muista sähköpostiosoitteista myöhemmin.

• Kirjaudu aiempaan sähköpostitiliisi valitsemalla Jatka ja viimeistele viestien tuonti noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita.

Tuotavien viestien määrästä riippuen saattaa kestää jonkin aikaa, ennen kuin tuodut viestit näkyvät.

Viestien tuominen myöhemmin

1. Siirry osoitteeseen iCloud.com.

2. Valitse Tilin asetukset.

3. Valitse Muokattu sähköpostidomain -osiossa Hallitse.

4. Valitse sähköpostiosoite, josta haluat tuoda viestit, vieritä alas ja valitse Tuo sähköposti (tai valitse lisäyspainikeKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä, jos haluat tuoda viestejä myös jostain muusta osoitteesta).

5. Kirjaudu aiempaan sähköpostitiliisi ja tuo viestit näytössä näkyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos aiempien viestien tuominen ei onnistu

Voit siirtää viestit manuaalisesti iCloud Mailiin Mail-apilla: