Ylimääräisten maksuttomien äänten lataaminen GarageBandin iOS-versiolla

GarageBandin iOS 2.3 -versiossa voit ladata Äänikirjasto-toiminnolla ylimääräisiä maksuttomia äänipaketteja kappaleitasi varten. Äänipaketeissa on yksittäisiä kosketusinstrumentti-, Apple Loops- ja Live Loops -malleja tai niiden yhdistelmiä, kuten myös kitara- ja instrumenttiesiasetuksia.

Voit avata Äänikirjaston ääniselaimesta, Live Loops -selaimesta ja instrumenteista, joihin on ladattavissa ylimääräisiä ääniä. Äänikirjaston avaaminen edellyttää, että laite on yhteydessä internetiin.

Avaa äänikirjasto

Voit avata Äänikirjaston ääniselaimesta seuraavasti:

• Avaa ääniselain napauttamalla olemassa olevassa kappaleessa Ääniselain-painikettaÄäniselain-painike, pyyhkäise, kunnes näet Äänikirjaston, ja napauta sitten Äänikirjasto.

• Jos olet luonut uuden kappaleen, ääniselain avautuu automaattisesti. Pyyhkäise, kunnes näet Äänikirjaston, ja napauta sitten Äänikirjasto

Voit avata Äänikirjaston instrumentista, kuten Drummerista, seuraavasti:

1. Valitse tarvittaessa Drummer-raita Raidat-näkymästä ja napauta sitten säädinpalkissa Drummer-painikettaSäädinpalkin Drummer-painike.

2. Napauta Drummerin nimeä ja napauta sitten Hanki lisää Drummereita. Numero osoittaa, kuinka monta muuta Drummeria on käytettävissä.

Voit avata Äänikirjaston Live Loops -kappaleesta seuraavasti:

• Avaa malliselain napauttamalla olemassa olevassa kappaleessa Ääniselaimen painikettaÄäniselaimen painike ja napauta sitten Äänikirjasto.

• Jos olet luonut uuden Live Loops -kappaleen, malliselain avautuu automaattisesti. Napauta Äänikirjasto.

Äänikirjasto-näyttö

Liiku Äänikirjastossa

Kun olet avannut Äänikirjaston, voit liikkua siinä seuraavilla tavoilla:

• Napauttamalla ruutua voit tarkastella muita ääniä.

• Napauttamalla Esikuuntele voit esikuunnella äänten näytteet.

• Vierittämällä saat lisätietoja äänipaketista. Voit selvittää muun muassa tiedostokoon.

• Napauttamalla Hae voit ladata äänet laitteeseen.

• Jos haluat poistaa ladatun äänipaketin, napauta ruutua ja napauta sitten Poista.

Äänipaketin tiedot näytössä