Puheäänen eristyksen tai laajan spektrin käyttäminen puhelun aikana iPhonessa ja iPadissa

Jos haluat, että äänesi kuuluu tavallistakin selkeämmin FaceTime- tai äänipuhelun aikana, voit ottaa käyttöön puheäänen eristyksen, joka asettaa äänesi etusijalle ja vaimentaa ympäristön äänet. Jos haluat, että puheäänesi ja kaikki taustaäänet kuuluvat FaceTime-puhelussa, voit laittaa päälle laajan spektrin, jolloin taustamelua ei suodateta.

Vaatimukset

• Jos haluat käyttää puheäänen eristystä tai laajaa spektriä FaceTime-ääni- tai ‑videopuhelun aikana, tarvitset iOS 15:n tai sitä uudemman.

• Jos haluat käyttää Puheäänen eristystä puhelun aikana, tarvitset iOS 16.4:n tai sitä uudemman. Laaja spektri ei ole käytettävissä puheluissa.

• iOS 15:ssä ja sitä uudemmissa puheäänen eristys ja laaja spektri ovat käytettävissä myös tietyissä muiden valmistajien apeissa.

Voit käyttää puheäänen eristystä ja laajaa spektriä seuraavissa laitteissa:

• iPhone XR, iPhone XS ‑mallit ja niitä uudemmat

• iPad (8. sukupolvi) ja sitä uudemmat

• Kaikki 11 tuuman iPad Pro -mallit

• 12,9 tuuman iPad Pro (3. sukupolvi) ja uudemmat

• iPad Air (3. sukupolvi) tai uudempi

• iPad mini (5. sukupolvi) tai uudempi

Puheäänen eristyksen tai laajan spektrin ottaminen käyttöön

1. Avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä näytön oikeasta yläkulmasta alaspäin puhelun aikana.

2. Napauta Mikrofonitila.

iPhonen näytössä on avoinna Ohjauskeskus, jossa näkyy Mikrofonitila-painike.
  3. Valitse Puheäänen eristys tai Laaja spektri.

Valintasi vaikuttaa vain appiin, jolla soitat puhelun. Puheäänen eristys tai laaja spektri on päällä kyseissä apissa siihen asti, kun valitset toisen mikrofonitilan.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.