Mac Prohon (2023) asennettavissa olevat PCIe-kortit

Lue lisätietoja joistakin Mac Prohon asennettavista PCIe-korteista.

Vuoden 2023 Mac Prossa on seitsemän PCIe-paikkaa:

• kaksi tuplaleveää ja täyspitkää x16 gen4 ‑paikkaa

• kaksi tuplaleveää ja täyspitkää x8 gen4 ‑paikkaa

• kaksi normaalileveää ja täyspitkää x8 gen4 ‑paikkaa

• yksi normaalileveä ja puolipitkä x4 gen3 ‑paikka, jossa on valmiina Applen liitäntälevy.

Applen Thunderbolt-liitäntälevyssä on kuusi Thunderbolt 4 ‑porttia, ja liitäntälevy on asennettu valmiiksi sille varattuun paikkaan.

Lue, miten voit asentaa PCI-kortteja Mac Prohon (2023)

Applen liitäntälevy

Mac Pron korttipaikkaan 7 on asennettu valmiiksi Applen liitäntälevy, jossa on suuri-impedanssisia kuulokkeita tukeva 3,5 mm:n kuulokeliitäntä, kaksi HDMI-porttia ja kaksi USB-A-porttia. Applen liitäntälevyä ei voi asentaa toiseen paikkaan, mutta sen voi poistaa ja sen tilalle voi asentaa toisen puolipitkän x4 PCIe ‑kortin.

Mac Prohon (2019) sisältyvä Applen liitäntälevy ei ole yhteensopiva Mac Pron (2023) kanssa.

Näytönohjaimet

Mac Prossa on M2 Ultra ‑siru, joka sisältää näytönohjaimen, johon voidaan määrittää 76 ydintä. Näytönohjain on integroitu M2 Ultra ‑siruun eikä tue muita näytönohjaimia, kuten PCIe-näytönohjaimia tai MPX-moduuleja. Voit valita näytönohjaimen ytimien määrän, kun ostat Mac Pron.

Muiden valmistajien PCIe-kortit

Voit asentaa Mac Prohon useita erilaisia PCIe-kortteja, kuten kuitukanavakortteja, kuituverkon verkkokortteja, näyttö- ja ääniliitäntäkortteja, tallennuskortteja ja Ethernet-kortteja. Kun olet asentanut PCIe-kortin, tarkista kortin valmistajalta, onko sinun asennettava macOS:ään ohjain, jotta voit hyödyntää kortin kaikkia toimintoja.

PCI-kortit, jotka käyttävät 32-bittisiä Option ROM ‑laiteohjelmistoja, eivät ole yhteensopivia Mac Pron kanssa.

Lisäteho

Jokainen Mac Prossa oleva PCIe-paikka syöttää 75 W tehoa. Mac Pro voi myös syöttää 300 W lisätehoa sen kahden 6-nastaisen (kumpikin 75 W) ja yhden 8-nastaisen (150 W) liittimen kautta. Jos PCIe-kortti tarvitsee lisätehoa, käytä Belkinin Aux-virtakaapelia.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.