Treenin lisääminen manuaalisesti Terveys-appiin

Jos unohdat aloittaa treenin Apple Watchissa, voit lisätä treenitiedot jälkeenpäin Terveys-appiin manuaalisesti, jotta ansaitset aktiivisuuspisteitä.

Treenin lisääminen

1. Avaa Terveys-appi iPhonessa.

2. Napauta Selaa ja sitten Aktiivisuus.

3. Napauta Treenit ja napauta sitten näytön oikeasta yläkulmasta Lisää tietoja.

4. Anna treenin tiedot. Jotta voit ansaita liikkumispisteitä, lisää poltettujen kaloreiden kokonaismäärä. Jotta voit ansaita liikuntapisteitä, lisää treenin alkamis- ja päättymisaika.

iOS 16 iPhone 14 Pro Terveys selaa toiminta treenit lisää tietoja
  5. Napauta Lisää.

Aktiivisuusympyrät päivittyvät vastaamaan lisättyä treeniä. Voit tarkistaa edistymisesi avaamalla Aktiivisuus-apin Apple Watchissa tai Kuntoilu-apin iPhonessa.