iPad: Akun turvallisuussertifikaatit

Tässä artikkelissa kerrotaan iPadin akun turvallisuussertifikaateista.

iPad on kannettava laite, joka on suunniteltu käytettäväksi koko päivän sisäänrakennetun akun yhdellä latauksella.* iPad käyttää litiumioniakkutekniikkaa tämän ominaisuuden tukena. Jos toisin ei ole erikseen mainittu, kaikki nykyiset ja tulevat, litiumioniakkuja käyttävät iPad-mallit on suunniteltu täyttämään kansainväliset turvallisuussertifiointistandardit. iPadien kaikki akut on testattu ja sertifioitu, ja ne täyttävät alla mainitut standardit. Nämä standardit täyttävät turvallisuus- ja testauskriteerit, jotka on määritetty FAA Advisory Circular AC 120-76D:ssä koskien lentokelpoisuutta ja kannettavien EFB-laitteistojen käyttöä.

• YK:n kuljetussäännökset UN38.3: kattaa akun turvallisuuden lentokuljetusten aikana

• Underwriters Laboratory (UL) 2054: kattaa litiumioniakkujen turvallisuuden yleisessä käytössä; UL 60950-1 kattaa akkujen käytön IT-laitteissa

• IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) 1725: kattaa mobiililaitteissa käytettyjen litiumioniakkujen turvallisuuden

* Akun käyttöikä vaihtelee käytön ja kokoonpanon mukaan.