Jos näet viestin, jonka mukaan macOS Serveriä ei tueta päivitettäessä macOS Venturaan

Jos Macissasi on macOS Server, sinun on poistettava Server-appi, ennen kuin voit päivittää macOS Venturaan.

macOS Ventura ei tue macOS Serveriä. Jos macOS Server on asennettu Maciisi, sinun on poistettava Server-appi Macistasi, ennen kuin voit päivittää macOS Venturaan.

1. Lopeta macOS Ventura -asentaja.

2. Poista Server-appi levyltä, jota olet päivittämässä macOS Venturaan.

3. Päivitä macOS Venturaan.