Jos huollat tai vaihdat Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin rekisteröidyn laitteen

Ota selvää, miten Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin rekisteröidyt laitteet ja tietokoneet voidaan huoltaa tai vaihtaa.

Tämä artikkeli on tarkoitettu järjestelmän ylläpitäjille. Lisätietoja korjausten hallinnasta Apple Business Essentialsin avulla on Apple Business Essentialsin käyttöoppaassa.

Jos iPhone, iPad, iPod touch tai Apple TV korjataan tai vaihdetaan

Ennen kuin lähetät tai tuot iPhonen, iPadin, iPod touchin tai Apple TV:n korjattavaksi, poista sen liitos MDM-palvelimestasi Apple School Managerissa tai poista sen liitos MDM-palvelimestasi Apple Business Managerissa. Muussa tapauksessa se voidaan palauttaa sinulle korjaamattomana. Voit liittää laitteen MDM-palvelimeen uudelleen, kun se on korjattu.

Jos Apple tai Applen valtuuttama huoltoliike vaihtaa iPhonen, iPadin, iPod touchin tai Apple TV:n, joka on rekisteröity Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin, vaihtolaite ilmestyy Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin yleensä kahden tunnin kuluessa. Voit määrittää vaihtolaitteen MDM-palvelimellesi.

Jos Mac korjataan

Jos Mac on rekisteröity Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin, se pysyy korjauksen aikana rekisteröityneenä.