Jos näet iOS 14.5:een päivittämisen jälkeen viestin, jonka mukaan appi on päivitettävä

Jos päivität iOS 14.5:een ja apissa näkyy viesti, jonka mukaan appi on päivitettävä, laitteen ylläpitäjän on ehkä päivitettävä appi.

Jotkin apit on päivitettävä, jotta ne toimivat iOS 14.5:n kanssa. Jos avaat apin ja näet viestin, jonka mukaan appi on päivitettävä, päivitä appi uusimpaan versioon. Jos et pysty päivittämään appia ja laitteessa käytetään mobiililaitteiden hallintaratkaisulla (MDM) määritettyjä appeja, laitteen ylläpitäjän on ehkä päivitettävä nämä apit, ennen kuin voit avata ne laitteellasi.