GarageBandin iOS-versio 1.4 tai uudempi: Kohdista ruudukkoon -asetuksen poistaminen käytöstä

Kohdista ruudukkoon -asetus voidaan poistaa käytöstä, jotta voit muokata alueita ja nuotteja tarkemmin.

Voit poistaa Kohdista ruudukkoon -asetuksen käytöstä lähentämällä nipistämällä maksimitasolle Raidat-näkymässä tai kun muokkaat nuotteja alueissa. Lähennä nipistämällä uudelleen, niin Raidat-alueen yläosassa näkyy Kohdista ruudukkoon pois -valinta.

Voit ottaa Kohdista ruudukkoon -asetuksen uudelleen käyttöön loitontamalla nipistämällä.