iPad Pron unibody-rungon muotoilu

Lue lisätietoja rungon valmistuksesta ja testaamisesta.

Uusissa iPad Pro -malleissa (11 ja 12,9 tuumaa, 3. sukupolvi) on täysin uusi muotoilu, johon kuuluu Face ID, edistyksellinen Liquid Retina -näyttö sekä saumaton integrointi Smart Keyboard Folion ja toisen sukupolven Apple Pencilin kanssa – kaikki tämä erittäin helposti kannettavassa ja monipuolisessa laitteessa.

Näissä uusissa iPad Pro -malleissa on tarkkuustyöstetty alumiininen unibody-runko, joka on vankkarakenteinen, kevyt ja kestävä. Aiemman sukupolven iPad-mallien pyöristettyjen reunojen sijaan näissä uusissa suorakaiteen muotoisissa iPad Pro -malleissa on tasaiset reunat, joten edistyksellinen teknologia on paketoitu tehokkaasti.

Tietoja iPad Pron Cellular-malleista

iPad Pron Cellular-malleissa on nyt gigabittitason LTE, ja ne tukevat useampia mobiilitaajuuksia kuin muut tabletit. Optimaalisen mobiilisuorituskyvyn takaamiseksi jotkin rungon osat toimivat mobiiliantenneina iPadin sivuilla olevien pienten pystysuuntaisten juovien ansiosta. Ensimmäistä kertaa iPadin historiassa nämä juovat on valmistettu menetelmällä, jota kutsutaan ruiskupuristamiseksi. Tässä korkeaa lämpötilaa vaativassa menetelmässä muovia ruiskutetaan alumiiniseen runkoon tarkasti jyrsittyihin uurteisiin, joissa muovi kiinnittyy alumiinipinnan mikrohuokosiin. Kun muovi on jäähtynyt, koko runko viimeistellään työstämällä sitä tarkalla CNC-koneella. Lopputuloksena on yhtenäinen ja vankkarakenteinen runko, jossa muovi ja alumiini on integroitu saumattomasti.

Nämä tarkat valmistusmenetelmät ja täsmällinen tarkastusprosessi takaavat, että nämä uudet iPad Pro -mallit täyttävät jopa aiempia sukupolvia tiukemman litteysmäärittelyn. Tämän litteysmäärittelyn mukaan kunkin sivun paksuudessa saa olla enintään 400 mikronin poikkeama koko sen pituudella – se on vähemmän kuin neljän paperiarkin paksuus. Uusien tasaisten reunojen ja antennijuovien vuoksi litteydessä voi olla hienoisia poikkeamia, jotka ovat nähtävissä vain tietyistä katselukulmista ja joita voi tuskin havaita normaalissa käytössä. Nämä pienet vaihtelut eivät vaikuta rungon vahvuuteen tai tuotteen toimintaan, eikä niihin tule ajan mittaan muutoksia normaalissa käytössä.

Jos uskot, että iPad Prosi rungossa on ongelma

Jos uskot, että uusi iPad Prosi ei ole tässä artikkelissa kerrottujen teknisten tietojen mukainen, ota yhteyttä Apple-tukeen. Applella on 14 päivän palautuskäytäntö tuotteille, jotka on ostettu suoraan Applelta. Apple tarjoaa tuotteilleen myös enintään yhden vuoden takuun ja kattaa materiaaleista tai työn laadusta johtuvat viat.

Lisätietoja Applen yhden (1) vuoden rajoitetusta takuusta on täällä.*

* Lue lisää Applen takuun kattavuudesta Turkissa.