Radeon Pro Vega II Duo -MPX-moduulin käyttäminen Mac Pron (2019) kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan eri näyttökokoonpanoista, joita voit käyttää MPX-moduulin kanssa Mac Prossa (2019).

Radeon Pro Vega II Duo -MPX-moduuli sisältää kaksi AMD Radeon Pro Vega II Duo -näytönohjainta (GPU), joissa on kummassakin 32 Gt HBM2-muistia, neljä Thunderbolt 3 -porttia ja yksi HDMI 2.0 -portti. Voit käyttää Thunderbolt 3 -portteja näyttöjen ja ulkoisten laitteiden liittämiseksi Mac Prohon. Kun käytät Radeon Pro Vega II Duo -MPX-moduulia Mac Pron kanssa, voit käyttää myös Mac Pron päällä* ja takana olevia Thunderbolt 3 -portteja lisänäyttöjen liittämiseen.

Jos käytössä on Boot Camp ja olet asentanut kolmannen osapuolen AMD-näytönohjaimen, sinun on ehkä käytettävä joitakin muita AMD-ohjaimia Windowsissa.

Tietoja porteista ja väylistä

No alt supplied for Image

MPX-moduulissa on kaksi väylää Thunderbolt 3 -portteja varten. Jos liität kaksi 5K- tai 6K-näyttöä MPX-moduulin Thunderbolt 3 -portteihin, liitä yksi näyttö väylää kohti.

Jos liität näytön MPX-moduulin HDMI-porttiin, väylän 0 Thunderbolt 3 -portit tukevat yhtä lisänäyttöä enintään 4K:n tarkkuudella. Jos sinun on siirrettävä ääntä HDMI-porttiin liitettyyn näyttöön, ja Thunderbolt 3 -portteihin on liitetty muita näyttöjä, älä liitä näyttöä HDMI-portin vieressä olevaan Thunderbolt 3 -porttiin.

Näyttöjen liittäminen yhteen Radeon Pro Vega II Duo -MPX-moduuliin

Näissä kokoonpanoissa voit liittää enintään kahdeksan näyttöä käyttämällä Thunderbolt 3 -portteja:

• Neljä Pro Display XDR -näyttöä, joiden tarkkuus on 6 016 x 3 384 60 Hz:n virkistystaajuudella, liitettyinä seuraaviin sijainteihin: väylään 0, väylään 1 ja Mac Pron päällä* ja takana oleviin Thunderbolt 3 -portteihin. Liitä yksi näyttö kuhunkin sijaintiin.

• Neljä 5K-näyttöä, joiden tarkkuus on 5 120 x 2 880 60 Hz:n virkistystaajuudella, liitettyinä seuraaviin sijainteihin: väylään 0, väylään 1 ja Mac Pron päällä* ja takana oleviin Thunderbolt 3 -portteihin. Liitä yksi näyttö kuhunkin sijaintiin.

• Kahdeksan 4K-näyttöä, joiden tarkkuus on 3 840 x 2 160 60 Hz:n virkistystaajuudella, liitettyinä näytönohjaimen ja Mac Pron Thunderbolt 3 -portteihin.

Näyttöjen liittäminen kahteen Radeon Pro Vega II Duo -MPX-moduuliin

Näissä kokoonpanoissa voit liittää enintään kaksitoista näyttöä käyttämällä Thunderbolt 3 -portteja:

• Kuusi Pro Display XDR -näyttöä, joiden tarkkuus on 6 016 x 3 384 60 Hz:n virkistystaajuudella, liitettyinä seuraaviin sijainteihin: kullakin kortilla väylään 0 ja väylään 1 sekä Mac Pron päällä* ja takana oleviin Thunderbolt 3 -portteihin. Liitä yksi näyttö kuhunkin sijaintiin.

• Kuusi 5K-näyttöä, joiden tarkkuus on 5 120 x 2 880 60 Hz:n virkistystaajuudella, liitettyinä seuraaviin sijainteihin: kullakin kortilla väylään 0 ja väylään 1 sekä Mac Pron päällä* ja takana oleviin Thunderbolt 3 -portteihin. Liitä yksi näyttö kuhunkin sijaintiin.

• Kaksitoista 4K-näyttöä, joiden tarkkuus on 3 840 x 2 160 60 Hz:n virkistystaajuudella, liitettyinä Mac Pron Thunderbolt 3 -portteihin ja kuhunkin korttiin.

Infinity Fabric Link on asennettu MPX-moduuliin valmiiksi, ja se mahdollistaa jopa viisi kertaa nopeamman tiedonsiirron näytönohjainten välillä. Niin kauan kuin Infinity Fabric Linkin hyppyjohdin pysyy asennettuna, Infinity Fabric Linkiä tukevat apit voivat käyttää tekniikkaa:

No alt supplied for Image

Lisätietoja

* Telineeseen kiinnitettävissä malleissa on kaksi Thunderbolt 3 -porttia Mac Pron etuosassa.