iOS ja iPadOS 15.0 ja 15.0.1 eivät ole käytettävissä viivästettyihin ohjelmistopäivityksiin.

Apple suosittelee, että päivität iOS 15.0.2:een ja iPadOS 15.0.2:een tai uudempiin.

Tämä artikkeli on tarkoitettu verkon ylläpitäjille.

iOS ja iPadOS 15.0 ja 15.0.1 eivät ole käytettävissä viivästettyihin ohjelmistopäivityksiin. iOS 15.0.2 ja iPadOS 15.0.2 sisältävät tärkeitä korjauksia iOS- ja iPadOS-versioissa 15.0 ja 15.0.1 havaittuihin ongelmiin. Lue lisää iOS 15.0.2:n ja iPadOS 15.0.2:n turvallisuussisällöstä.

Ylläpitäjät voivat muuttaa ohjelmistopäivityksen viivettä, jotta käyttäjät voivat asentaa 11.10.2021 julkaistun iOS- tai iPadOS-version 15.0.2, tai jotta käyttäjät voivat asentaa tietyn käyttöjärjestelmäversion Schedule OS Update -komennolla. Saat ohjeita viiveen muuttamiseen tai tämän komennon lähettämiseen MDM-ratkaisun toimittajaltasi.

Apple TV -laitteisiin, jotka on määritetty käyttämään viivästettyjä ohjelmistopäivityksiä, suositellaan asennettavaksi tvOS-version 15.0 sijaan tvOS 15.1. tvOS 15.1 on julkaistu 25.10.2021.