Jos et pysty lähettämään SoundCloudiin Logic Prosta tai GarageBandista Macissa

Jos lähetys epäonnistuu, voit viedä kappaleen tiedostona ja sitten lähettää kappaleen SoundCloud-sivustoon tai käyttää lähetykseen SoundCloud-appia.

Logic Pro -projektin lähettäminen SoundCloudiin

1. Päätä, haluatko lähettää koko projektin tai sen osan:

• Jos haluat lähettää koko projektin, varmista, että pomppuun lisättävät kappaleet reititetään päälähtöön Lähtö 1–2 (Output 1-2) eikä niitä mykistetä Logic Pron Raidat (Tracks) -alueella tai Mixerissä.

• Jos haluat lähettää projektin osan, aseta syklialue ja laita syklitila päälle. Kun syklitila on päällä, pomppualue vastaa paikantimien sijainteja.

2. Valitse Logic Prossa Tiedosto (File) > Pomppu (Bounce) ja sitten Projekti (Project) tai Osio (Section).

3. Aseta pompun asetukset:

• Valitse PCM-valintaneliö ja varmista, että PCM:n kohde on valittuna.

• Valitse AIFF tai Wave Tiedostomuoto (File Format) -ponnahdusvalikosta.

• Valitse 16-bittinen (16-bit) Tarkkuus (Resolution) -ponnahdusikkunasta.

• Valitse 48000 Näytetaajuus (Sample Rate) -ponnahdusikkunasta.

• Valitse Limitetty (Interleaved) Tiedostotyyppi (File Type) -ponnahdusikkunasta.

• Valitse muut haluamasi asetukset, kuten alku- ja loppupisteet sekä tila.

4. Klikkaa OK.

5. Valitse äänitiedostolle sijainti ja klikkaa sitten Pomppu (Bounce).

6. Kirjaudu selaimessa SoundCloud-tilillesi, klikkaa Lähetä SoundCloud-sivustoon (Upload on the SoundCloud website) ja lähetä sitten äänitiedosto.

GarageBand-kappaleen lähettäminen SoundCloudiin Macissa

1. Valitse Macin GarageBandissa Jaa (Share) > Vie kappale levylle (Export Song to Disc).

2. Aseta vientiasetukset:

• Valitse AIFF tai WAVE.

• Valitse Pakkaamaton 16-bittinen (Uncompressed 16-bit) Laatu (Quality) -ponnahdusikkunasta.

• Jos haluat viedä kappaleesta vain syklialueeseen sisältyvän osan tai valittujen alueiden määrittämän projektin osan, valitse Vie syklialue tai valittujen alueiden pituus (jos sykli ei ole käytössä) (Export cycle area, or length of selected regions (if Cycle is turned off)) -valintaneliö.

3. Valitse äänitiedostolle sijainti ja klikkaa sitten Vie (Export).

4. Kirjaudu selaimessa SoundCloud-tilillesi, klikkaa Lähetä SoundCloud-sivustoon (Upload on the SoundCloud website) ja lähetä sitten äänitiedosto.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.