Logic Remoten käyttäminen ilman jaettua Wi-Fi-verkkoa

Jos sinulla ei ole jaettua Wi-Fi-verkkoa, voit yhä hallita Macin Logic Prota Macille, GarageBandia ja MainStagea iOS-laitteen Logic Remotella.

Jos haluat käyttää Logic Remote 1.3.1:tä ilman jaettua Wi-Fi-verkkoa, voit yhdistää iOS-laitteesi suoraan Maciisi Lightning-kaapelilla. Vaihtoehtoisesti voit luoda laitteiden välille tietokoneiden välisen Wi-Fi-verkon.

Molempiin menetelmiin tarvitaan seuraavat:

• Mac, jossa on macOS Sierra 10.12.4

• Logic Pro 10.3 tai uudempi, GarageBand 10.1.5 tai uudempi tai MainStage tai uudempi

• iPad tai iPhone, jossa on iOS 10.3 tai uudempi ja Logic Remote 1.3.1 tai uudempi

Lightning-kaapelin liittäminen

Yllä mainittujen vaatimusten lisäksi tarvitset Lightning-kaapelin ja iTunes 12.6:n yhteyden muodostamiseen.

Varmista, että käynnistät Macin uudelleen iTunesin päivittämisen jälkeen.

Yhdistäminen Lightning-kaapelilla:

1. Liitä iOS-laite Maciin Lightning-kaapelilla.

2. Avaa Logic Pro, MainStage tai GarageBand Macissa.

3. Avaa Logic Remote iOS-laitteessa.

4. Valitse iOS-laitteen valintaikkunassa Mac, johon se on yhdistetty.

5. Vahvista ja muodosta yhteys klikkaamalla Macin ilmoituksessa Salli.

Tietokoneiden välisen verkon luominen

Voit käyttää Logic Remotea muodostamalla väliaikaisen Wi-Fi-yhteyden iOS-laitteen ja Macin välille.

Yhdistäminen tietokoneiden välisen verkon avulla:

1. Luo tietokoneiden välinen verkko Macissa.

2. Siirry iOS-laitteen Koti-valikosta kohtaan Asetukset > Wi-Fi ja varmista, että Wi-Fi on käytössä. Valitse Macisi Laitteet-kohdasta.

3. Avaa Logic Pro, MainStage tai GarageBand Macissa.

4. Avaa Logic Remote iOS-laitteessa.

5. Valitse iOS-laitteen valintaikkunassa Mac, johon se on yhdistetty.

6. Vahvista ja muodosta yhteys klikkaamalla Macin ilmoituksessa Yhdistä.