Applen betaohjelmistojen asennuksen estäminen valvottuihin laitteisiin

Estä Applen betaohjelmistojen asentaminen valvottuihin laitteisiin Apple Configuratorin tai mobiililaitteiden hallinnan (MDM) avulla.

iOS-betaohjelmisto on saatavilla Apple Beta Software Program ‑ohjelmaan rekisteröityneille käyttäjille.

Voit estää käyttäjiä asentamasta betaohjelmistoja valvottuihin laitteisiin Apple Configuratorin tai MDM-ratkaisun avulla.

1. Avaa Apple Configuratorissa iOS-rajoitusten tietosisällön ikkuna.

2. Poista Allow installing configuration profiles (supervised only) (Salli asetusprofiilien asennus [vain valvotut]) ‑valintaneliön valinta.

Jos käytät muun valmistajan MDM-ratkaisua, etsi allowUIConfigurationProfileInstallation-avain.

Jos asetat tämän rajoituksen, käyttäjät eivät voi asentaa profiileja sähköpostiviesteistä tai verkkosivustoilta. Tämä koskee myös profiilia, jolla laite rekisteröidään iOS Beta Software Program ‑ohjelmaan. Se myös estää käyttäjiä ottamasta betapäivityksiä käyttöön asetuksista. Voit asentaa edelleen profiileja hallitsemiisi laitteisiin Apple Configuratorin tai MDM:n avulla.