GarageBand ’11 (6.0.5): perussisältö ei ole käytettävissä

Jos GarageBand ’11 (6.0.5) asennetaan GarageBandin Mac-version (10.x) jälkeen, GarageBandin perussisältö ei ole ehkä saatavilla.

Poista GarageBandin Mac-versio, asenna GarageBand ’11 (6.0.5) ja asenna sitten GarageBandin Mac-versio uudelleen:

1. Siirrä GarageBandin Mac-versio (10.x) Apit-kansiosta roskakoriin. Sinua saatetaan pyytää antamaan ylläpitäjän salasana.

2. Avaa kovalevyn ylätasolta Kirjasto-kansio ja avaa sitten Appien tuki ‑kansio. Vedä GarageBand-kansio roskakoriin. Sinua saatetaan pyytää antamaan ylläpitäjän salasana.

3. Sinun on tyhjennettävä roskakori, mutta varmista ensin, että roskakorissa ei ole mitään muuta sisältöä, jonka haluat säilyttää. Poista kaikki kohteet, jotka haluat säilyttää, ja tyhjennä roskakori (valitse Finder > Tyhjennä roskakori).

4. Avaa Mac App Store ja varmista, että olet kirjautunut Mac App Storeen Apple ID:llä, jolla ostit GarageBand ’11:n (6.0.5). Tämä vaihe kannattaa suorittaa, vaikka olisit asentanut GarageBandin alun perin levyltä.

5. Klikkaa Mac App Storen työkalupalkista Ostot ja etsi sitten GarageBand ’11 (6.0.5) ostettujen appien listasta. Jos et näe sitä listassa, varmista, ettei sitä ole kätketty.

6. Lataa ja asenna GarageBand ’11 (6.0.5) klikkaamalla Asenna.

7. Kun asennus on valmis, avaa GarageBand ja odota, että perussisältö latautuu ja asentuu. Sinua saatetaan pyytää antamaan ylläpitäjän salasana.

8. Lopeta GarageBand, palaa sitten Mac App Storeen ja varmista, että olet kirjautunut sisään Apple ID:llä, jolla ostit GarageBandin Mac-version (10.x).

9. Klikkaa Mac App Storen työkalupalkista Ostot ja etsi sitten GarageBand (ilman versionumeroa) ostettujen appien listasta. Jos et näe sitä listassa, varmista, ettei sitä ole kätketty.

10. Lataa ja asenna GarageBandin Mac-versio (10.x) klikkaamalla Asenna. GarageBand ’11 (6.0.5) siirretään Apit-kansiossa olevaan GarageBand ’11 (6.0.5) ‑kansioon.

11. Jos olet ostanut aiemmin GarageBandin lisäsisältöä, avaa GarageBand ja valitse GarageBand-valikosta Palauta osto.