iOS 14.4.1 ja iPadOS 14.4.1 eivät ole käytettävissä viivästetylle ohjelmistopäivitykselle

Apple suosittelee, että päivität iOS 14.4.2:een ja iPadOS 14.4.2:een tai niitä uudempiin.

Tämä artikkeli on tarkoitettu verkon ylläpitäjille.

Ero 14.4.1:n ja 14.4.2:n välillä on Webkit-haavoittuvuuden CVE-2021-1879 korjaus. Järjestelmänvalvojat voivat muuttaa ohjelmistopäivityksen viivettä, jotta käyttäjät voivat asentaa 26.3.2021 julkaistun 14.4.2-version, tai asentaa tietyn käyttöjärjestelmäversion Schedule OS Update -komennolla. Saat ohjeita viiveen muuttamiseen tai tämän komennon lähettämiseen MDM-ratkaisun toimittajaltasi.