GarageBand '11: Levytila ei riitä lataukseen, kun ohjelma on ostettu Mac App Storesta

Kun GarageBand '11 avataan ensimmäistä kertaa Mac App Storesta lataamisen jälkeen, näyttöön voi tulla varoitusviesti, jonka mukaan lataukseen ei ole riittävästi levytilaa.

GarageBandin käyttö edellyttää lisäsisältöä. Jos tätä sisältöä ei ole vielä asennettu, se tulee ladata. Tähän tarvitaan 1,2 gigatavua lisää levytilaa.

Vapauta levytilaa siirtämällä tiedostoja toiselle levylle (esimerkiksi ulkoiselle kovalevylle tai USB-muistitikulle) tai poistamalla tarpeettomia tiedostoja ja tyhjentämällä roskakori.