Jos GarageBandin Mac 6.0.5 -versio ei aukea macOS High Sierrassa

Kun olet päivittänyt Macisi macOS High Sierraan, GarageBandin Mac 6.0.5 -version avautumisessa voi kestää jopa 10 minuuttia.

Näin käy vain, kun avaat GarageBandin ensimmäisen kerran macOS High Sierraan päivittämisen jälkeen.

Voit välttää ongelman päivittämällä GarageBandin uusimpaan versioon. Voit ladata uusimman version ilmaiseksi App Storesta.