USB 2.0 -laitteiden ketjuttaminen Thunderbolt 3 (USB-C) -portteihin

Käytä tiedonsiirto-ongelmien välttämiseksi sovitinta, jonka avulla voit liittää USB 2.0 -laitteen suoraan Mac-tietokoneen Thunderbolt 3 (USB-C) -porttiin.

USB 2.0 -laitteen liittäminen Thunderbolt 3 (USB-C) -porteilla varustettuun Maciin on parasta suorittaa liittämällä laite suoraan Maciin jonkin seuraavan Apple-sovittimen avulla:

Vältä liittämästä USB 2.0 -laitetta toiseen laitteeseen, joka on liitetty suoraan tietokoneen Thunderbolt 3 (USB-C) -porttiin. Ketjutettu kokoonpano voi aiheuttaa ongelmia tiedonsiirrossa Macin ja USB 2.0 -laitteen välillä.