Mac Pron (2023) tilaa ilmaisevien merkkivalojen toiminta

Lue tietoja Mac Pron erilaisista tilaa ilmaisevista merkkivalokuvioista.

Sammutettu

No alt supplied for Image

Kun Mac Pro on sammutettuna, tilaa ilmaiseva merkkivalo ei pala.

Virta kytkettynä tai lepotilassa

No alt supplied for Image

Kun Mac Pro on päällä tai lepotilassa, tilaa ilmaiseva merkkivalo palaa tasaisesti valkoisena ja pysyy päällä, kunnes tietokone sammutetaan.

Kotelon lukitus avoinna tai yläsuojus poistettu tietokoneen virran ollessa kytkettynä

No alt supplied for Image

Jos avaat kotelon lukituksen (tornimalli) tai poistat yläsuojuksen tai luukun kannen (räkkimalli) silloin, kun tietokone on päällä, tilaa ilmaiseva merkkivalo vilkkuu tasaisesti keltaisena, kunnes kotelo lukitaan tai yläsuojus tai luukku suljetaan.

Laiteohjelmiston palautustila

No alt supplied for Image

Jos Mac Pro on laiteohjelmiston palautustilassa, tilaa ilmaiseva merkkivalo toistaa kuviota, jossa se vilkkuu keltaisena ensin nopeasti kolme kertaa, sitten hitaasti kolme kertaa ja lopuksi taas nopeasti kolme kertaa. Sinun on mahdollisesti elvytettävä Mac Pron laiteohjelmisto. Jos elvytät laiteohjelmiston, tilaa ilmaiseva merkkivalo palaa tasaisesti valkoisena elvytyksen alettua. Jos tarvitset lisää apua, ota yhteyttä Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen.

Tilaa ilmaisevien merkkivalojen sijainnit

Sekä torni- että räkkimallisessa Mac Prossa (2023) tilaa ilmaisevat merkkivalot ovat virtapainikkeen vieressä ja takapuolella virtaportin läheisyydessä.

Mac Pro (2023)

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiäKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Mac Pro (räkki, 2023)

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiäKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä