iPod nano (6. sukupolvi ja uudemmat): VoiceOver-toiminnon laittaminen päälle

Jos laitat VoiceOver-toiminnon päälle iPod nanossa (6. sukupolvi ja uudemmat), kuulet myös kappaleiden, artistien ja soittolistojen nimet puhuttuina, kun kuuntelet iPod nanossa olevaa sisältöä. Jos sinulla on kaukosäätimellä ja mikrofonilla varustetut Applen nappikuulokkeet, voit käyttää VoiceOver-toimintoa myös soittolistoissa siirtymiseen.

Voit laittaa VoiceOverin päälle iTunesissa tai iPodin asetuksissa. Voit laittaa VoiceOver-toiminnon päälle iTunesissa, kun otat iPodin käyttöön, tai iPod-asetusten Yhteenveto-välilehdeltä.

VoiceOver-toiminnon laittaminen päälle iPod nanossa (6. sukupolvi ja uudemmat)

1. Napauta Asetukset > Yleiset > Käyttöapu > VoiceOver ja laita VoiceOver päälle.

2. Vahvista VoiceOver-toiminnon ottaminen käyttöön napauttamalla OK.

VoiceOver-toiminnon ottaminen käyttöön iTunesissa

1. Klikkaa iPodin Yhteenveto-välilehdessä Määritä käyttöapu.

2. Valitse Käyttöapu-valintaikkunasta Käytä VoiceOveria.

3. Klikkaa Yhteenveto-välilehdessä Käytä.