GarageBandin iOS-versio (2.0): Inter-App Audio -ohjelmien valitseminen

Inter-App Audion avulla voit reitittää ja nauhoittaa ääntä muun valmistajan musiikkiohjelmasta suoraan GarageBand-kappaleeseen.

Inter-App Audio -valinta näkyy vain jos laitteeseen on asennettu vähintään yksi muu Inter-App Audio -ohjelma. Valitse Inter-App Audio -ohjelma avaamalla instrumenttiselain ja napauttamalla Inter-App Audio -ohjelmat: