GarageBand: Suositellut kokoonpanot Magic GarageBandin käyttöön

GarageBand '08:n Magic GarageBand -ominaisuus on hauska tapa luoda omia kappaleita sekoittamalla ja yhdistämällä raitoja.

Monen raidan toistaminen saattaa kuormittaa tietokonetta merkittävästi. Voit toistaa mahdollisimman montaa raitaa, kun tietokoneessa on kaksiytiminen Intel-prosessori ja vähintään yksi gigatavu RAM-muistia. Vanhoja PowerPC G5- ja PowerPC G4 -tietokoneita voi käyttää Magic GarageBandin kanssa, mutta ne eivät pysty toistamaan yhtä montaa raitaa. PowerPC G4- ja PowerPC G5 -tietokoneiden suorituskyky on huomattavasti parempi, jos niissä on yli yksi gigatavu RAM-muistia.