Tietoja iBooks Authorilla luoduista EPUB-julkaisuista

iBooks Author 2.3:ssa ja uudemmissa on EPUB-työpohjat, joiden avulla voit luoda Apple Booksin ja muiden EPUB-lukuohjelmien kanssa yhteensopivia mediaa sisältäviä kirjoja.

iBooks Authorin EPUB-työpohjat

• mahdollistavat viennin EPUB 3 -muotoon

• mahdollistavat lukemisen sekä sivutetussa että vieritysnäkymässä

• mahdollistavat kirjan fontin koon muuttamisen

• voivat sisältää joitakin interaktiivisia widgettejä, kuten videoita, äänileikkeitä, HTML:ää ja kuvagallerioita

• ovat tarkasteltavissa kaikissa EPUB 3 -muotoa tukevissa EPUB-lukuohjelmissa.

Kun tarkastelet näillä työpohjilla luotuja EPUB-julkaisuja Apple Booksissa, ne täyttävät samoilta kuin iBooks Authorissa. Muissa lukuohjelmissa ne saattavat näyttää hieman erilaisilta. Lisäksi et voi muuttaa fontteja etkä tarkastella näillä työpohjilla luotuja EPUB-julkaisuja yötilassa.