GarageBandin iOS-versio: GarageBand saattaa pyytää lupaa käyttää yhteystietoja

GarageBand saattaa pyytää lupaa käyttää laitteen yhteystietoja, kun jaat kappaleen tai soittoäänen.

Jotta GarageBand voi automaattisesti täyttää nimesi kappaleen artisti- ja säveltäjätietoihin, se pyytää lupaa käyttää Yhteystiedot-ohjelman tietoja. Tämän lisäksi GarageBand voi kyseisen luvan avulla määrittää luomasi soittoäänet ja hälytykset jollekin yhteystiedolle.

Valitse jakamisen yhteydessä Liitä yhteystietoon. Voit sitten valita, minkä yhteystiedon yhteydessä soitto- tai viestiääntä käytetään.