GarageBand (iOS): mikrofonia ei tunnisteta iPod touchissa (3. sukupolvi)

Jos Garageband (iOS) on käynnissä ja laitteeseen yhdistetään mikrofoni (esimerkiksi iPhone-stereokuulokkeet, Apple-kuulokkeet kaukosäätimellä ja mikrofonilla, IK Multimedia iRig tai Blue Mikey), mikrofonia ei ehkä tunnisteta. Näin käy iPod touchin (3. sukupolvi) kanssa.

Voit ratkaista ongelman painamalla Koti-painiketta. Avaa sitten ohjelma uudelleen napauttamalla GarageBand-symbolia.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.